dimarts, 7 d’agost del 2012

...reals...


Reals, sempre esperant en va. Només instants del temps. Nafres. Paüres. Sembrant preguntes. Sempre corrent. No som diferents a una sala mig buida. Mil espurnes. Una partida. La vida. El far del sud ella es mira. Si poguéssim...  tantes nits. Excuses. Amb un plor. S’estimba en ciutats adormides. Estimar. A poc a poc. El cartell. Un món nou. El seu centre s’escapa. Ho donaria tot. Nit, s’amaga. Un vell paper s’escampa. El món va fent. Però esperaré. Quan em caigui a sobre el cel, t’apropa més als déus. La vida és un regal. Dies que no pesen. Vent nou creuant deserts i desenganys. Murs. Ocells de foc. Estels de glaç. Núvol moribund. Rodes i els cors trencats. No hi ha mentides. Vides netes. Full en blanc. Pany. Ulls desperts. Estels buscant senyals. No fer-te mal. Al teu voltant. D’on som. Del teu cor. Entendre-ho tot. Tu em parles. Mitja vida. Flors blanques. Tu em beses. El teu nom. Un nou plaer. Un altre llenguatge. Neix el dolor. Presentem la joia.
Primitiu. El meu sofà. Desig de tu. Sol de primavera. No entendre res. Eclipsi de lluna. Flors de colors. Pell sobre pell. Respostes incontrolades. Suor. On som. Mars infinits que s’acaben. La vida. Els déus. La terra. L’olor d’herba tallada. Cabanes de fusta. Foc a terra. El pa. Cansament. Peus que caminen. Llamps de tempesta. Cos i ànima. La meva solitud. No es coneix l’espera. Moments. Instants. L’alba de cada dia. Això. Respirar. Tenir-te. Parlen els ulls. Parla el cos. Miren les mans. Mira la llengua. Sal. El sol descansa. Son profund. Amb tu. Estel polar, màgica nit. Qui sap on és el nord!
Transparent. Papers de seda amb llum viva. Aigua d’un mar de Grècia. Rellotges aturats. El temps no és el temps. El sol se’n va a la posta. Rogenques les boires. Un cel. El meu. Pell sobre pell. Dissoltes les abraçades. No calen paraules. Gests. Carícies d’ulls que estimen. A la retina s’hi veu la pel·lícula. El far. Guia’m. Vitralls d’antigues catedrals. Aquí, a terra, la llum arriba. Quan l’aire és clar, olor de pensaments. De res em vull amagar. Obro els ulls. És de dia. L’ànima, ara arriba.
Raó. Quina paraula. Fa mal. Animals esverats. Fa córrer la gana. I la set. Set dies té una setmana. Campanades. Les cinc, les set, les nou, les dotze. Raó. Mirem els rellotges. Moviment. No hi ha somnis. No hi ha fantasies. Documents i registres. Dates. Per què’s. Molts. La vida, improbable. Pensaments que pensen. Sentiments que es pensen. No hi colors. Ni la pluja i el vent són pluja o vent. Enganys. Els sentits. Supervivència. Una mort més que probable. Lluitem per una eternitat fugissera. Aquí. Pols sobre pols. Ens reciclem a la vida.
Desig. Bell i vell amic. Sempre fent companyia. Caramels de maduixa. Gelats de xocolata. Tu. Abraçades al teu voltant. Formigueig a la panxa. Onades gegantines. Anem fent surf. Velers de veles blanques en aigües blaves. El cel. Colors irisats de festa. Ho dones tot. I el que no tens. Una carícia. Ens entrebanquem amb la mateixa pedra. No hi fa res. Estem vius. Angoixes. El desequilibri del trapezista. Nit de reis. La màgia del no-res. Músiques. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada